De workshop Lightroom

Bij uitstek geschikt om te starten met Lightroom of nu eens goed het programma leren te beheersen.

De lightroomdokter van HeelHollandFotografeert

Inmiddels verzorgt Mischa de Muynck van HeelHollandFotografeert al vele jaren een workshop Lightroom. Honderden deelnemers hebben deze intensieve workshop naar tevredenheid gevolgd.
Deze workshop duurt twee dagen, niet zoals veel aanbieders doen in slechts één dagdeel.
Mischa gaat verder en neemt je mee in de gehele workflow en dat kost twee dagen. Niet alleen krijg je die twee dagen les en oefen je veelvuldig zelf. Ook krijg je een uitgebreid naslagwerk, de presentatie én een sneltoetsen spiekbrief.
Aan het einde van de workshop ben je compleet wegwijs in Lightroom en kan je aan de slag. Door vervolgens te oefenen zal je nu sneller en efficiënter worden.

En ik snap dat je misschien niet alles opneemt in een weekend. Dat je nog eens wat na zou willen kijken. Daarom krijg je dus dat naslagwerk, maar ook de Complete Online Lightroom Cursus. Deze cursus kost normaal €99,- maar als je dus deze klassikale workshop volgt, dan krijg je hem gewoon gratis!

De workshop

De workshop wordt gegeven op meerdere locaties en op verschillende dagen. Op de website van HeelHollandFotografeert kan je alle details, plaatsen en data vinden.

Doe mee met de workshop Lightroom