Lightroom is het programma voor de serieuze fotograaf

Maar niet altijd is het duidelijk wat je waar moet doen en hoe je alles op orde krijgt.

De Lightroomdokter helpt je om Lightroom te beheersen

De lightroomdokter van HeelHollandFotografeert

Ik help je om Lightroom nog beter te beheersen. Je kan een tweedaagse workshop volgen waarbij je de gehele workflow leert beheersen. Ook kan je met de gratis artikelen je kennis van Lightroom verbeteren of je problemen oplossen. Kom je ergens niet uit? Ik kan je via een online verbinding helpen.

Heb je problemen met Lightroom? Ik kan je helpen:

Artikelen

gratis

Artikelen

Op deze website staan diverse artikelen die verschillende zaken van Lightroom behandelen. vaak kan je hiermee uit de voeten als je al bekend bent met Lightroom. Soms moet je iets uitvoeren dat je niet zo vaak doet (zoals het verhuizen van Lightroom naar een nieuwe computer). Dan is dit een prima manier om verder te komen.

Workshop

199tweedaagse workshop

Reguliere Workshop

Voor nieuwe gebruikers en gebruikers die er niet helemaal uit komen is de reguliere workshop geweldig. In deze tweedaagse workshop leer je de basis en de verdieping van Lightroom. De zwaarte tijdens deze workshop ligt dan ook op de twee belangrijkste modules van Lightroom, de bibliotheek en de ontwikkelmodule.

Individuele hulp

vanaf €55per uur

Individuele hulp

Heb je geen tijd of gelegenheid voor een reguliere workshop, dan kan dit ook één op één (of twee) verzorgd worden. Ik maak een offerte op maat voor je. Maar ik kan je ook helpen bij kleine of grotere problemen die je hebt met Lightroom. Misschien ben je wel foto’s kwijt of is je bibliotheek een zootje. Ik help je ter plekke of via een veilige verbinding op afstand.

Comments

comments