gratis-sessie-lightroom

Regelmatig geef ik een gratis sessie Lightroom. In deze sessie laat ik je verschillende opties zien voor het bewerken van je foto’s in Lightroom. Als je zo’n sessie wil volgen, dan kan je hieronder registeren.

Deze sessie volgen

Je kan deze gratis sessie volgen op verschillende dagen en tijden. Kies de dag en tijd die jou het beste uit komt. Deze sessie is online, je hoeft dus nergens naar toe en kan lekker kijken waar jij wilt.

1: Meld je hier aan en kies zelf de datum en tijd waarop je deze sessie wil volgen. Je ontvangt een bevestigingsmail. TIP: Zet deze sessie in je agenda

2: Je krijgt van mij twee mails voor de start van deze sessie. Eentje 24 uur voor de start en eentje ongeveer een uur voor de start van deze sessie.

3: Een paar minuten voor de sessie start open je de bevestigingsmail of één van de mails die ik je als herinnering heb gestuurd. Daarin staat een grote knop waarmee je automatisch naar de juiste pagina gaat en de sessie kan volgen.

4: Kijk lekker mee en laat je inspireren. Heb je vragen, stel ze gerust!

BELANGRIJK:
Bij je inschrijving voor deze sessie wordt je NIET automatisch aangemeld voor het maandelijkse iZine dat ik via de mail verstuur. Als je dat ook wilt (maandelijks fotografie tips en trucs), dan moet je jezelf hier even apart voor inschrijven, dat doe je op deze pagina.