portret-mischa-1024x1024

Wie is de Lightroomdokter?.

Ik ben Mischa de Muynck van HeelHollandFotografeert. Ik geef al bijna 10 jaar workshops en cursussen in de fotografie en sinds 5 jaar ook workshops Lightroom. Ik heb verschillende artikelen geschreven over Lightroom en mag wel zeggen dat ik een autoriteit ben op het gebied van Lightroom.

Individuele begeleiding is een perfecte manier om op je eigen tempo en tijd Lightroom te leren beheersen. Ik heb er voor gekozen om geen videocursus te maken omdat ik daar niet in geloof. Persoonlijke begeleiding is dé manier om iets te leren. En niet uit een boek of via een videocursus waar er geen kans is op vraag en antwoord.

Het is mogelijk om vanaf het begin te starten met Lightroom of de puntjes op de i te zetten. Maar natuurlijk is het oplossen van problemen ook mogelijk. Hoe we dat doen kan op verschillende manieren. Als je bij mij in de buurt woont, dan kom je gewoon langs. Eventueel kan ik ook bij jou langskomen of we doen het op afstand. Dat is namelijk goed mogelijk!