voor en na in LightroomIk kreeg naar aanleiding van de video waarin ik een foto bewerkte van de Cliffs of Moher een vraag. Een kijker vroeg mij hoe je nu snel kan zien wat je bewerkingen zijn die je in Lightroom gedaan hebt. Ik heb een video gemaakt waar ik de verschillende manieren van Voor en Na in Lightroom aan je uitleg.

Voor en na bekijken is een goede manier om te kijken of je niet te ver bent gegaan in je bewerkingen. Je kan helemaal terug naar het moment waarop je de foto in Lightroom zette, maar je kan ook stukjes laten zien. Wil je meer weten hoe je foto’s bewerkt en beheert? Overweeg dan eens een workshop Lightroom.Je kan de video in het groot bekijken op Youtube via deze link.

Dit artikel is origineel geplaatst op het blog van Mischa van HeelHollandFotografeert.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen over fotografie? Schrijf je dan in op Mischa’s nieuwsbrief. Denk je dat je vrienden ook wat aan dit artikel hebben? Help mij dan om dit artikel te delen met de knoppen hieronder. Je kan dit bericht op Facebook, Google-Plus of LinkedIn publiceren. Of je Twittert er over en je kan het zelfs naar iemand mailen. Alvast bedankt!

Comments

comments